"pojkvänfridag"

lisa e på väg t mej ! victoria oxå ! vi ska göra nåt kul, haha jag & lisa ska försöka ha en pojkvän fri dag, få se hur de går om vi lyckas. hihi. nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen i 2 sek innan lisa kmr (a)
btw, så saknar jag min underbara polle i dag ! :* <3


other things say change us.
but we start and end whit family.



puss// t'


I hate this

before I had a family
I hate this
why can not it just be that it was before



puss// t'

haha, de va dragg i går (A)<3

haha, så sjuk kväll så de finns inte. men de va dragg ! i alla utom victoria, haha (a) aja, vi va hos robin, de va lungt typ hela kvällen, palle kom med vettenpipan, & massa. senare kom felix med lite andra prylar, & de blev ett jävla darag. haha, victoria mådde inte så perfekt :) haha, jag & micke hade i alla fall roligast ! :D hahhaa. aja, jag vet inte när jag va hemma, men mamma va inte den gladaste på jorden ! hihi :)
tack för kvällen !

Btw , jag älskar min viktor gustafsson <3



puss// t'


2 månader

älskling & jag firar 2 månader i dag !  <3


i morrse när jag vaknade kollade jag & viktor på film, sen kom lisa & viktoria hit. nu har vi bara gjort INGENTING ! & jag har inte en aning om vad vi ska göra i dag. jag ska i alla fall hoppa in i duschen snart.
btw, jag & lisa ska ha en "pojkvänfridag" nån dag i veckan, haha ! & vikotr sa att han & felix skulle in till uppsala & ragga brudar då, så jag & lisa får göra EXAKT PRECIS vad vi vill , hahahaha :)

pusssssss //t'


15 oktober

jag älskar dej


14 oktober - stilbytardagen

tjatja, jag ska börja blogga igen, men kmr inte skriva varje dag, det har jag ingen ork eller tid till, utan jag skriver när djag har tid eller när jag gjortnåt ! & när jag har gjort de här inlägget så ska jag redigera hela min design på bloggen! kul ! ne, för de krm ta 100 år !!! men men, i dag hade vi i alla fall stilbytardagen i skolan. de va typ jätte kul ! :) jag va kille " ;D efter skolan va jag med äälskling & senare lekte vi med lillebror,micke,felix,lisa,oscar & stefan typ & min storebror har kommit hem från miami så träffade han, saknat han en MASSOR !! :) sen skulle vi tydligen hem till bästavän & kolla på fotbolls match 4-0 t sverige tror jag att de blev, men de vak ul i alla fall. sen åkte jag & lillebror hem & åt mat .. sen helt bara från ingen stans kom viktor,micke,nicke & felix hem t mej .. ? haha, aja, vi va hos mej, sen gick jag och lag mej ! puss på er tuffingar !
btw, jag ska färga håret, vilken fääääärg ????


bilder från stilbytardagen :)





puss// t'


13 oktober - förlåt

förlåt att jag inte har bloggat på länge !!
jag ska börja i gen så småning om, har massa med skolan så har nästan aldrig tid att sitta vid datorn .. :(

puss// t'

RSS 2.0