29 juni - lekt med bästis.

måste bara på peak att jag skrev fel i går, de va den 28:de & inte den 29:de !!
men men, i dag har jag solat, & försökt fåt bort min äckliga bränna på ryggen - moooorrrr !!!
sen åka jag med mamma & lillebror t knivsta, & fick klippa mammas gräsmatta, haha. sen bar de iväg hem till evelina & hämtade henne. efter de åkte vi in till storvreta & hämtade nån hylla som mamma ska ha i huset  ? & så bestämde jag vilken färg på löshåret jag ska ha!! så de blev mörkt !! :))
jag & evelina bestämde oss för att åka till stan, så vi skulle kolla när bussen kom, då kom den precis, haha :))
så vi for till stan & "badade" ?? haha, på vaksala torg för det mästa.. haha, sen gick vi till årsta & träffade david & hans kompis.. nu orkar jag inte skriva mer. puss !


jag älskar dej <3

29 juni - soola.

hejhopp, i dag ska jag sola bort min fula bränna som jag fick i v-ås i helgen ..  de ser förjävligt ut & så kan ajg värkligen inter gå runt ! :)) men men, jag har inget för mej i dag, smsa om ni vill hitta på något.. nu ska jag äta frulle, sen ska jag lägga mej i solen. puss & hej

 
hej tessh bränna ! (Y)

29 juni - klockan är 04.06

hej hopp, klockan är 04.06 & jag kan inte sova, har provat allt just nu, utom att lägga ifrån mej datorn då (a)


26-28 juni - v-ås.

jaa, då vare v-ås ! & som förväntat så skulle de bli hur kul som helst. seriöst, sunshine, jag älsakr er alla !! men såklart elvira lite mera , hihi . btw, lite ihop dgraget om helgen, dag 1 va jag elsa & elvira ner till sjön, vi hitta en båt som vi rodde ut i , sen kände vi för att bada oss lite. de va skir vartm i vattnet. sen cyklade vi halvvägs till donken, men orkade inte cykla hela fast vi nästan va framme. hhaa. dag två, va jag elvira billy charly & elsa där & åkte lite med båten, sen bada vi *MASSA*.. vi va dit flera ggr senare, men då va junås oxå med. senare på kvällen va jag elsa & challe ner t sjön, vi satt på bryggan & bada bara fötterna. sen började vi röra oss tbx, elsa gick & lag sej, sen gick elvira oxå & lag sej. sen satt jag & challe & prata vid starten, & SOMNADE under bar himmel. jag fattar inte hur jag lyckades. men aja, haha, mamma ringde vid 4 & sa att jag skulle komma & lägga mej, så challe gick hem & lag sej han oxå. men på vägen hem vajag tvungen att kolla när miffo kärringen stod & bråkade med massa gubbar, haha jag tyckte de va skit kul, sen fick jag skynda mej, de va inte specielt varmt i de blöta gräet !!! dag 3, dom körde typ & de va stek hett ute.. vi åkte & badade & de va inte kul, nån viss juås fick för sej att kasta sand på mej, så jag hade sand ÖVERALLT sen!!! sen åkte vi tbx, & kollade när dom körde. sen skulle elvira hem, charly oxå.. så fanns inte så mkt kvar att göra, så jag & mamma packade & åkte hem ..
tack för typ världens roligaste,blööötaste & varmaste helg mina sommarälsklingar !!
(de va bara en sak som saknades, & de va mina efterlängtade skåningar)


sjön :) btw, jag har jätte dålig kamera på mobilen !


sommarälsklingar !


elvira [hjärta] tessh
btw, vi firade facktiskt 2 år tsm den 26 juni ! :))<3


jag älskar dej gummssan <3

24-25 juni - kryssning med virre & elin.

jappjapp, då va man på kryssning med Bästavän igen & elin. de va sjukt fint på båten, men de va inte lika mkt unga typer där som på cindrella. hihi. men men, vi hitta på lite gulligt folk ändå, hahha sen fick vi lite för mkt bitch blickar på oss (a) kvällen/natten spenderade jag med david,dogge & jakob. men sen va jag tvungen att gå t hytten vid halv 5 på morgonen, & de tog tid innan dom öppnade, hhaa :)


sthlm & elins huvud ;)


innan vi skulle röjja :)


har vi fest eller ? :)


david snyggo, haha ;)<3

23 juni - grönalund.

i dag drog jag elli,tilda & madde till sthlm & for till gröna lund. sjukt kul, jag åkte allt utom frittfall & insan (stavning?). men men, de va i alla fall skit kul, efter sov vi hos madde i sthlm. fick värsta flack back sen i vintras *HOST* hahaha..


madde & jag - på station i uppsala i väntan på tåget


hahaha, hon måste ha nån skada :)


tessh & tilda - fy fan , den va äcklig ;o


tessh & madde - lustiga huset. skiit lustigt x)


tessh & madde - jag gillar den där blonda typen :)


madde tessh & elli - puss


tessh & (???) aja, jag sjöng singstar med han, grrrrr (aa)


22 juni - lekte med brudarna.

vakna väldigt sent idag, sådär runt 2 halv 3 .. men men, åkte direkt in till stan & fixade lite saker. sen till förorten & hem till tilda, där va även madde & elli. haha, madde blonderade ellis hår, medans satt jag & tog ego kort i tildas rum, haha. jag orkar inte skriva mer i dag. men madde sov i alla fall hos mej. puss hej .


21 juni - välkommen hem Bella.

idag åkte virre hem .. pust.. :( men vi träffas säkert snart igen ! eller vi ska ! men i alla fall, på kvällen åkte jag in till förorten & träffade bella-som presic har kommit hem från turkiet, viki,evelina,elli,tilda & nån kompis till evelina. ah & den långa historien om hur de gick till att få reda på vart dom var orkkar jag inte förklara ! men dom e BLONDA hela högen :) men vi satt vid ångelstaskolan ett tag, sen cykla vi till åstahallen, där va älsklingen min ! satt där ett braa tag.. haha, sen börja alla dra sej hemmåt, så jag & tomas gick till bussen som presic kom när vi kom till busshållsplatsen. vi åkte hem, & myste.
jag älskar dej obeskrivligt <3


utanför årstahallen - tomas,jag,elli  & (????)

20 juni - midsommar i Björklinge.

efter att vi kom hem från båten åkte vi hem & fixade oss (jag&virre asså) så tog vi bussen in till stan, sen vidare till Björklinge. där träffade vi elli & tilda, vi gick ner till nån fotbolls plan med nån "igenslagen kiosk" som vi satte oss vid & myste vid ett tag. sen gick vi ner till björkis & kollade, de va väl hyfsat mkt folk, de värsta va väl att man kände igen hälften..? aja, vi gick upp till hemköp & träffa på massa fokt (btw, mamma ringde & berättade en roliga sak oxå) men men, vi åkte med nån som skulle tbx ner till björkis. sen när vi entligen va där kom tobbe & tommy och frågade om vi ville åka med dom, så vi åkte runt med dom e björklinge, sen skulle tommy hem till Harbo & hämta ett par byxor till sin kusin, så vi hängde med dit.... lååååååångt ut i skogen!! aja, sen tbx t björklinge, då kom lillebror oxå, så skulle elli&tilda hem till elli. så vi andra åkte till stan & åt på donken, haha. sen tbx till björkling IGEN !! sen tagga vi hem. va väl hemma vad 4..
tack för kvällen brudar & tuffingar !


bästavän <3


storasyster [hjärta] lillasyster


bättre blir det inte ! virre elli tessh tilda <3


haha, jaa ?


bil 1 - med okänt folk ?


tommy ! <3

19-20 juni - kryssning med bästavän.

  1. har inte skrivit på 2 dagar, men jag & virre har haft annat för oss. jag va in till stan & träffade älsklingen min en lite stund.
    (den 19) men i dag åkte jag & virre på kryssning från sthlm - åland på 24 timmars. vi dansade & röjjde loss ! & så får jag inte glömma att skriva att vi träffa 3 snygga brudar, hihi, vivianne,sara & lillsara. vi åkte med cindrella men vi fick inte egen hytt, men vi klarade oss ändå. virre tog mer bilder med kameran, men mitt f*cking msn funkar inte, så kan inte få bilderna, moooorrrr... men jag hittade några bilder från mobilen.
  2. jaa, vakande på båten, HELT DÄCKAD ! vi fick vänta tills klockan vart kvart över 2 för att få dansa. de e sjukt. men aja, vi gick inte & la oss för är klockan va väl 5 på morgonen eller nåt ? de tog tid att komma ur sängen, men vi va ändå tvungna att gå ner & äta frulle innan den försvan. efter de gick vi tbx till hytten & packade kläderna osv. sen gick vi ner till texfree:n där mamma&pappa va, jag fick en parfum, godis & lite annat gott. TACK !!


jag älskar dej bästavän.<3


16 juni - grattis till mej, 15 år.

i morse kom mamma,pappa & lillebror in i mitt rum vid 7 & sjöng. de va ur gulligt, men såhäär jobbigt. jag fick present kort på gina, jag ska få moppe senare. alla skulle iväg, jobbet & sommarskola. så jag & virre passa på att sova ännu längre. vi vaknade vi ett igen, vi gick ut en stund sen börja vi fixa på altan. efter ett tag kom brudarna - madde,elli,tilda & michelle. vi blåst balonger *HAHA* åt tårta & väntade sedan på att dom andra skulle komma hem. när mamma & lillebror va hemma åt vi tårta igen, sen åkte vi till näset. ojojoj, elli & michelle tog sitt första dopp.. vi grillade & åt där, myste lite, sen åkte vi hem vid 3.
tack för världens bästa födelsedag.


min fina tårta som elli,tilda & madde hade gjort. :)


grillmästaren. jag skojjar inte, fyy satan va gott de va !


tack alla + michelle som inte ville vara med på bilden. <3

15 juni - lekte med brudarna.

idag vaknade jag vid 8.. jobbigt, men de e ändå skönt att gå upp tidigt så man har hela dagen framför sej att se fram emot ! jag åt frulle sen drog jag in till stan & träffa mamma vid station & där hämtade vi virre. vi åt kebab, sen träffade vi madde,elli & tilda. vi tillbringade kvällen med dom.


jag,virre,madde & elli på bilden, jag älskar er + tilda. <3


hej hopp alla, nu ska jag börja blogga :)


RSS 2.0